Pølser

Alle våre pølser lager vi selvfølgelig selv i vårt eget pølsemakeri. Noen oppskrifter er over 50 år og noen er nyutviklede. Vi har noe for enhver smak så her er det bare å finne sin favoritt.

Lam

Vi får vårt flotte lammekjøtt fra Trond Ola Heggen i Moen. Med dette er vi sikkre på at vi får både kvalitet og superlokalt lam av ypperste klasse. Hos oss kan du kjøpe ferske hele lam partert slik du ønsker det eller ferdig oppskjært i vår ferskvaredisk i høstsesongen. Vi har også frossne stykningsdeler av lam til salgs hele året.

Spekemat

Spekamaten produserer vi selvfølgelig selv. Spekeskinker, fenalår, westfaler og dyrkjøtt blir produsert på gammlemåten ved tørrsalting modning og tørking. Spekepølsene kommer i mange varianter og vi utvikler stadig nye pølser med spennende smaker. Etter over 50 års erfaring vet vi hvordan god spekemat skal lages.

Kjøttkaker

Brandbu pølsemakeri kan skilte med både Norgesmestertitler og gullmedaljer for våre medister og kjøttkaker. Produsert av skikkelige råvarer og stekt i panne på gamlemåten gjør dem til norges beste.


Regjerende i medisterkaker

Etter en pressemelding om at Brandbu pølsemakeri er norgesmester i medisterkaker, dukket Hadeland opp hos pølsemakeren i Brua i 2012 og laget en reportasje. Om medisterkaker fra Brandbu Pølsemakeri uttaler juryen: «et topp produkt på alle områder. Med sitt pene utseende og friske og gode smak betegnes den som en medisterkake av høyeste rang.»

Se videosnutt og les artikkelen her